La Bòbila Nova, un nou espai de circ a Palafrugell

L'aula de Circ és una iniciativa de ComandoAcción, que conjuntament amb l'àrea de Cultura de L'Ajuntament de Palafrugell han posat en marxa al remodelat espai de la Bòbila Nova de Palafrugell. Entre el Febrer i el juny del 2012.
Es vol oferir l'espai de la Bòbila a joves amateurs, principiants o experts professionals per posar un comú un camí d'experiències, d'exercici físic i creatiu entorn a L'Entreteniment artístic; cada divendres entre les 18 i 22 h.
Es vol introduir el malabarisme ( juggling ) com a disciplina esportiva i saludable entre els joves de la comarca amb unes sessions de 2- 4 hores setmanals. A mesura que avanci el projecte i l'interès; s'aniran descobrint noves disciplines com les xanques, els salts acrobàtics, la dansa aèria, etc. també en el transcurs dels pròxims cursos.
Durant el primer any es vol introduir el "juggling" ( malabarisme ) com a disciplina esportiva/artística amb la col·laboració de destacats professionals com Toto Juggling ( nominat als premis de circ 2011 que concedeix cada any la revista de referència Circolika) qui farà "stages" amb els alumnes de cares a l'estiu. En paral·lel a la pròpia aula es convinarà L'aprenentatge amb demostracions d'entrenadors olímpics, ballarins d'alt nivell o altres centres de formació de circ.
Les inscripcions estan obertes fins el 27 de Gener de 2012, les places són limitades i les classes comencen al Febrer de 2012.

S'ofereix a joves amateurs, principiants o experts professionals per posar un comú un camí d'experiències, d'exercici físic i creatiu entorn a l'entreteniment artístic

Compartiu aquesta notícia