Xerrada sobre el paper del circ davant els reptes socials

En el cicle de xerrades sobre circ que organitza la comissió de circ de la comissió de formació de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya, el pròxim divendres 8 de novembre  parlarem del paper del circ i l’art en els reptes que dibuixa una societat marcada per les desigualtats. A la xerrada d’Antonio Alcántara, educador social i activista seguiran intervencions del col•lectiu d’entitats “Encircant el barri” i la Plataforma el Borsí per al barri.

L'assistència a la xerrada és gratuïta i les places són limitades. El lloc previst és el vestíbul del Borsí de Barcelona, a la Plaça de la Verònica (cantonada Carrer Avinyó) del barri Gòtic de Barcelona. La xerrada començarà a les 18h.

Participants a la xerrada


Antonio Alcántara és especialista en participació, acció comunitària i circ social. És professor en la facultat d’Educació de la UB i membre de l’equip pedagògic de la Perifèrica i de l’ Ateneu Popular 9 Barris. És autor del blog Educació Transformadora

'Encircant el barri': Un col•lectiu d’entitats que es van unir per promoure les arts del circ i dinamitzar el bari de Sant Pere. Santa Caterina i La Ribera. El col•lectiu està format pel Casal de Joves Palau Alòs, Fans of Hooping, el Casal de Barri Pou de la Figuera, Recursos d’Animació Intercultural, la botiga Papallona Circus i la Revista Zirkolika.

Plataforma el Borsí per al Barri : reclama la recuperació de l’edifici de l’antiga Llotja al barri del Gòtic com una oportunitat per crear un espai referencial de convivència, arrelat al territori, on la creació, la difusió, la promoció i l’experimentació de les arts i la cultura n'esdevinguin l'eix vertebrador.

Cicle de xerrades sobre circ aquesta tardor
Aquesta és la segona xerrada del cicle de trobades d’aquesta tardor, que continuarà el 22 de novembre amb una activitat sobre les relacions entre circ i esport, de la mà de la professora d’INEF Mercè Mateu i antics alumnes d’aquesta carrera universitària que es dediquen actualment al món del circ.

La primera de les xerrades va tractar la relació entre el circ i l’educació, i va anar a càrrec del pedagog i mestre Pep Invernó, amb una llarga trajectòria sobre la inclusió de la formació de circ en l’educació reglada.

Amb Antonio Alcántara "Jese", Encircant el barri i el Borsí el pròxim divendres 8 de novembre

Compartiu aquesta notícia