Formació sobre eines gratuïtes online de gestió per a projectes culturals

Com aprofitar les aplicacions online gratuïtes per a la gestió dels nostres projectes culturals i artístics? Aquesta és la pregunta que volem resoldre amb la nova píndola formativa que organitzem el pròxim dimecres 27 de novembre amb les associacions de professionals de les arts escèniques i de la gestió cultural. Aprendrem a extraure el màxim profit d’eines com les de Google (Gmail, Drive, Maps, Youtube, Hangout,  etc) i també com funciona Trello, una eina online també gratuïta que ens ajuda a gestionar projectes entre diferents persones.

Com redactar de manera col•lectiva o com compartir documents, com fer videoconferències i xats online, o com organitzar el calendari i les tasques d’un equip seran alguns dels aspectes que es tractaran durant la formació.

Formador: Albert Simó Grau
La formació anirà a càrrec d’Albert Simó, informàtic especialitzat en assessorament d’empreses. És formador en social media, posicionament a internet i també és especialita en Wordpress. És fundador de l'empresa Apple4Pro, associada a l'Associació d'empreses de noves tecnologies de Girona (AENTEG).

Dades pràctiques

No cal portar ordinador.
Data: dimecres 27 de novembre
Horari: de 10 a 13 h
Lloc: sala Club de la seu de la SGAE. Passeig de Colom, 6. 08002 Barcelona
Preu: 5€. Formació gratuïta per a socis i sòcies de les entitats organitzadores APdC, AADPC, TTP, APGCC i APCC. Aforament limitat.
Inscripcions a través d’aquest formulari fins el 25 de novembre o fins a esgotar places disponibles.

 

Sessió gratuïta per a socis i sòcies dimecres 27 de novembre

Compartiu aquesta notícia