La Cia. Alba Sarraute celebra 5 anys amb una retrospectiva dels seus espectacles al SAT!

Els Nadals d’aquest any estaran amenitzats al SAT! Teatre de Barcelona per la clown més contemporània del panorama català. Amb motiu del seu cinquè aniversari, la companyia Alba Sarraute representarà “Mirant a Yukali” i “Soy la otra (La Diva)” a l’escenari d’aquesta sala de la ciutat.

Alba Sarraute, clown, womanshow, cabaretera, agitadora emocional, huracà escènic, autenticitat en viu; una actriu que tan aviat actua al Teatre Nacional de Catalunya amb Albert Pla en un espectacle de Lluís Llach com en una casa okupa o a la recent edició del Festiclown a Palestina; esta de celebració. Amb l’excusa de l’aniversari de la companyia el SAT! Teatre de Barcelona ofereix a tots aquells que encara no han tingut l’oportunitat de vibrar amb l’Alba Sarraute i els músics que l’acompanyen, o aquells que vulguin repetir, les seves dues propostes més importants i interessants de clown i cabaret, poesia en viu.

D’una banda, i a partir del 16 de desembre i durant els dies de Nadal, es podrà veure “Mirant a Yukali”. Premi del públic a FiraTàrrega 2009 i Premi del Jurat al Festival de Pallasses d’Andorra 2009, aquest espectacle ha estat enguany a Bolívia i a Equador on ha visitat la selva en la qual s’inspira. Poesia, arcadia, simbolisme, intensitat... Una creació contemporània imperdible.

De l’altra, del 6 al 15 de gener, torna al SAT! “Soy la otra (La Diva)”, espectacle que compta amb la direcció escènica de Blai Mateu i que ha estat coproduït pel Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Una joia sorprenent i única que mostra el cantó ocult de la fama i narra el declivi artístic, psicològic i vital d’una cantant de cabaret.

"En aquesta època de pallassos fotocopiadors, Alba Sarraute és com un huracà d'aire fresc en el nostre panorama. No s'assembla a ningú i elabora un discurs completament genuí. Al seu espectacle no hi ha fronteres entre l'anarquia vital i la
tendresa més sincera.” Jordi Jané. Avui 2008

El dia 14 de gener, amb motiu de l’aniversari de la companyia, es farà una funció especial de Cabaret Ambulant, la nova proposta work-in-progress de la companyia.

A més a més, hi haurà una exposició permanent amb elements de la companyia al Hall del SAT! durant totes les seves funcions.
 

El SAT acull “Mirant a Yukali”, del 16 de desembre a l’1 de gener, i “Soy la otra (La Diva)”, del 6 al 15 de gener

Compartiu aquesta notícia