Obert el termini per a presentar candidatures a la junta de l'APCC

La junta actual de l'APCC acaba el seu mandat aquest mes de desembre i per aquest motiu el pròxim 13 de novembre s'obre el termini de presentació de candidatures, que s'acabarà el pròxim 27 de novembre. Des del 5 de desembre fins el 19 de desembre les candidatures podran donar-se a conèixer i el dia 20 de desembre es celebrarà l'Assemblea Extraordinària en què es durà a terme la votació. Aquí podeu llegir la convocatòria i tota la informació al respecte. Totes les persones associades que vulguin formar part de la nova Junta Directiva de l’APCC poden presentar la seva candidatura. 

La Junta és l'òrgan de govern de l'associació, que es reuneix habitualment cada mes a La Central del Circ. Els seus càrrec són voluntaris i no reben cap remuneració. Aquí teniu més informació sobre la junta actual.

Totes les persones sòcies que vulguin formar part de la nova Junta Directiva de l’APCC poden presentar la seva candidatura, que s'ha de formalitzar a l'Oficina de l'APCC durant el seu horari habitual d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 16h) o bé per mail a apcc@apcc.cat.

Les candidatures han de tenir un nombre mínim de 6 representants (President/a, Vicepresident/a, Secretari/a, Tresorer/a, 2 vocals) i un nombre màxim de 15 representants (President/a, Vicepresident/A, Secretari/a, Tresorer/a, 11 vocals) i en qualsevol dels casos, tots els membres han de ser socis i sòcies de l'APCC.

Si us hi voleu presentar individualment, informeu a l’oficina i ho farem saber a les candidatures que es presentin, i si voleu conèixer quines són les funcions de la junta i com funciona, podeu posar-vos en contacte amb l’oficina, i us n’informarem.
El 28 de novembre es donaran a conèixer als socis i sòcies totes les candidatures i  el 5 de desembre s'inicia un període de 15 dies de campanya que finalitzarà el dia 20 de desembre durant el qual les candidatures podran informar els socis i sòcies sobre els programes i propostes electorals.

El dia 20 de desembre a les 17h a La Central del Circ, es podrà votar presencialment a l'Assemblea Extraodinària. Prèviament els socis i sòcies que no puguin venir podran delegar el seu vot en un altre soci o sòcia a través d'un formulari electrònic.

El pròxim 20 de desembre es celebrarà l'Assemblea per decidir la nova junta

Compartiu aquesta notícia