Neix el circ Teatre Rosa Raluy

Ha nascut un nou circ Raluy, en aquest cas de la mà de Rosa Raluy, filla de Carlos Raluy director del Circ Històric Raluy. La companyia Passabarret de Valls s’incorpora a l’espectacle d’aquest nou circ dirigit per Rosa Raluy, que s’anomenarà “Vekante” i amb el que giraran durant el 2019 i 2020.

El nou circ aposta per una proposta familiar i de contingut narratiu, a més dels números clàssics de circ, i en ell David Sancho, Dèlia Batet  i Albert Vinyes actuaran com a pallassos. La cia Passabarret ha comunicat aquesta incorporació, i ha posat de relleu que serà la primera incursió en el circ clàssic i que serà una manera també de celebrar els 25 anys de la companyia.

Fins ara la cia Passabarret ha girat amb el seu espectacle “Tandarica circus” i “Josafat”, i al Circ Rosa Raluy es presentaran amb els clàssics pallassos blanc, august i contraugust, ha explicat David Sancho, que ha destacat que “en la forma no és tan clàssic”, perquè “venim del carrer i sempre ens hem emmirallat amb pallassos poc convencionals com en Monti, Chacovachi o Jango Edwards. Té un punt més atrevit, però sense oblidar que busquem l’empatia d’un públic molt familiar”.

La vela del Circ Teatre Rosa Raluy és una mica més petita que la del Circ Raluy. Té sis-centes localitats d’aforament, amb una pista elevada per facilitar la visió des de la grada. De momet ja ha actuat ja a Sant Feliu de Guíxols, i a les Fires de Sant Narcís de Girona. Les pròximes parades seran a Olot, Vic o Cardedeu.

Cia. Passabarret s’incorpora a l’espectacle “Vekante” d’aquest nou circ en carpa

Compartiu aquesta notícia