La relació entre el circ i l’esport, nova xerrada el pròxim 22 de novembre

L’APCC continua amb l’organització del cicle de xerrades  sobre circ, amb una nova cita el pròxim 22 de novembre sobre “Les relacions entre el circ i l’esport” de la mà de la professora de l’INEFC (Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya) Mercè Mateu i els artistes de circ llicenciats en Educació Física Yldor Llach, Àfrica Llorens i Lara Renard.

La xerrada tindrà lloc el pròxim divendres 22 de novembre a les 18h a l’Aula 4 de la seu de l’INEFC, a l’Avinguda de l'Estadi, 14. L’accés a la xerrada és lliure i l’aforament limitat.
L’objectiu de la cita del pròxim 22 de novembre és analitzar la relació entre l’esport i el circ a partir de la participació d’ex-esportistes que en l’actualitat són artistes de circ, i en algun cas formadors/es de circ. Concretament intervindran a la xerra Àfrica Llorens ( d’ Amer i Africa Circ Cia.), Lara Renard (Cia Sputniks), Yldor Llach (cia Yldor Llach) amb Mercè Mateu, professora i subdirectora de Suport i Innovació a l’INEFC.

Quarta xerrada: Passat, present i futur de la formació professional de circ
Aquesta és la tercera xerrada del cicle de trobades d’aquesta tardor, que continuarà el pròxim 13 de desembre amb una cita amb el formador i artista Alberto Felicitate, actualment professor a l’escola superior de circ DOCH d’Estocolm (Suècia) i amb més de 25 anys d’experiència com artista i formador.

En aquesta última trobada Alberto Feliciate, a partir de la seva experiencia,  parlarà de les possibilitats actuals en formació professional en circ i  explicar algunes conclusions des del punt de vista professional i pedagògic, per intentar seguir millorant el recorregut que poden seguir els  i les futurs artistes de circ, sense oblidar que les escoles no són l’únic camí per aconseguir objectius.

Anteriors xerrades
El cicle de  xerrades va començar el passat mes d’octubre, amb una trobada sobre la relació entre el circ i l’educació, i va anar a càrrec del pedagog i mestre Pep Invernó, amb una llarga trajectòria sobre la inclusió de la formació de circ en l’educació reglada. Després el divendres 8 de novembre l’educador social especialitzat en circ Antonio Alcántara, va parlar sobre “El circ davant els reptes socials”. En aquesta xerrada també es van presentar els projectes Encircant el barri i la plataforma El Borsí per al barri, ja que va ser l’edifici d’El Borsí el que va acollir la trobada.

El cicle acabarà el 13 de desembre amb una xerrada amb Alberto Feliciate que analitzarà el passat, present i futur de la formació professional de circ

Compartiu aquesta notícia