Mor Carlos Raluy, cofundador del Circ Raluy

Carlos Raluy, confundador del Circ Raluy va morir el passat dissabte als 75 anys a Barcelona, després de tornar de la gira a Mallorca. Des de l'APCC lamentem la mort d'una persona tan important per al circ català, i enviem el nostre escalf a la seva família i amics.

Carlos Raluy, nascut a Sant Adrià del Besòs, era fill Marina Tomàs i Luis Raluy, conegut pel seu número d'home bala. Amb el seu germà Lluís Raluy, prestigiós matemàtic, va fundar el circ Raluy el 1983.

El 1996 la seva iniciativa va rebre el Premi Nacional de Circ, la Creu de Sant Jordi i més tard el Premi Max el 1999 i el premi Ciutat de Barcelona el 2014.

Recentment, el 2016, la companyia es va dividir en dos, Carlos Raluy va continuar amb el Circ Històric Raluy i Lluís amb el Circ Raluy Legacy. Enguany Rosa Raluy també ha creat el seu propi circ en carpa.

En Circ Històric Raluy, malgrat la pèrdua del seu director, manté la previsió d'estrenar el nou espectacle, Un viatge en el temps, aquest Nadal a Barcelona, ja que  "és el que en Carlos hauria volgut", ha afirmat la família . L'espectacle estarà dedicat a Carlos Raluy.

En aquest enllaç de la revista Zirkòlika de Marcel Barrera podeu llegir més informació sobre la biografia de Carlos Raluy.

Compartiu aquesta notícia