Anna Confetti, ES Circ, Javier Ariza, Las Sistars, Nom Provisional i (Cia)3 al pròxim Espai de Carrer

La sisena edició de l'Espai de Carrer, la jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer, continua apostant pel circ, i en la seva edicío del 4 de febrer inclourà entre d'altres els espectacles "A la fresca" d'Anna Confetti, "Mur", de (Cia) 3, "Tei Tei" d'ES Circ, "Carman" de Javier Ariza, "Dai, Ma Aspetta" de Las Sistars, "Qui cu qui què quina" de Nom Provisional.

La jornada neix amb l’objectiu de fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors i connectar companyies, tècnics/ques municipals i responsables de programació.

A més de les companyies citades, també actuaran a Espai de Carrer Estampades amb “Far”, Holoqué amb “La Caixeta”,  Impàs amb “Andare”, La Quebrá amb “Get No”, L Sound de Secà amb “Possê” i Txema Muñoz amb “Txema, The Postman”.

Les persones que han integrant el jurat d'Espai de Carrer 2020 han estat Maria Faura del Festiva Cantilafont, Anna Giribet i Maria Capell de FiraTàrrega, Pep Tines de l'Ajuntament de Torelló / Teatre Cirvianum / Festus, David Ayza de l'Ajuntament d'El Morell / PrimaverArt,  Esther Campabadal de l'Àrea de Mercats - ICEC i Elisabeth Moreno de l'Ajuntament de Viladecans i Xavier Campón de l'Atrium Viladecans / Festival Al Carrer.

Espai de Carrer és una co-producció de l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.

Aquesta jornada per a professionals tindrà lloc el 4 de febrer

Compartiu aquesta notícia