La cia Pepa Plana porta “Veus que no veus” a l’Escenari Joan Brossa

L’Escenari Joan Brossa de Barcelona acollirà l’espectacle de la companyia Pepa Plana “Veus que no veus” del 18 de desembre al 6 de gener. La peça és una reivindicació feminista en el món dels pallassos en què Pepa Plana treballa amb Noël Olivé a l’escenari i amb Joan Arqué en la direcció.

En aquest espectacle les dues actrius agafen els números clàssics de pallassos i els reinterpreten des d’una altra perspectiva, els miren, analitzen i els posen en escena des del punt de vista femení. Així duen a terme un retrat de la societat actual i dels rols de gènere però amb humor, tot creant un espectacle nou amb un punt de vista crític punyent.

Des de la seva estrena ha fet gira per una trentena de sales i festivals, entre ells, el Teatre de l'Aurora d’Igualada, el Festival de Pallassos de Cornellà, la Universitat Jaume I de Castelló, el Festival de Pallasses d'Andorra, El Festival Pedra Viva de Menorca, el Festival Xeic de Clowns de Gandesa, Lonbo Aretoa de Arrigorriaga, el Teatro Clunia de Burgos, la Mostra Internacional de pallassos i pallasses de Xirivella, el Teatre Principal de Valls, el Teatre de Bescanó en el marc del Festival Temporada Alta 2019 i el Festival Coñumor de Rivas-Vaciamadrid, entre d'altres.
 

Del 18 de desembre al 6 de gener Pepa Plana i Noël Olivé actuaran a Barcelona

Compartiu aquesta notícia