Neix el Festival de Circ de Múrcia

La ciutat de Múrcia acollirà a partir d’enguany un festival de circ abans de les festes de Nadal. En la seva primera edició ha programat un total de 16 companyies i 23 funcions, la seva majoria en diferents espais a l’aire lliure, a excepció del Circo Acrobático de Shangai que serà acollit al Teatro Circo Murcia. Es tracta d’una iniciativa municipal organitzada per l’empresa Noletia, responsable de Circada entre d’altres festivals.

Els espectacles són en la seva majoria gratuïts i hi ha la voluntat que representin la variada creació circense actual. Entre d’altres estan programats  les companyies residents a Catalunya la Companyia de circ “eia” amb l’espectacle “Espera” i Circ Pànic amb “Mira-t”  així com el duo de mans a mans “Maiol i Francesco” que mostraran una peça curta en el recull “El circo que viene”.

També actuaran el pallasso Fer Catástrofer, el malabarista El Fedito, els francesos Mauvais Coton i La Nördika, a més de companyies murcianes com Gisela & Guimelh, Alberto Soro y Sofía Acosta & Miguel Gambín.

Tindrà lloc abans de les festes de Nadal i en aquesta edició acull 16 companyies

Compartiu aquesta notícia