S’estrena la primera producció pròpia de la Carpa Revolució:‘Un bon vent, un bon vin’

La Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes estrena aquest cap de setmana la seva primera producció pròpia titulada “Un bon vent, un bon vin”, que explora els paral•lelismes entre el procés de creació d’un bon vi i el d’un espectacle de circ. L’espectacle es pot veure aquest cap de setmana, i està dirigit per Isaac Domínguez amb la mirada externa de Pau Portabella.

L’equip de l’espectacle es completa amb els artistes David Badia, creador de Le Quatour i Circ Trànsit, Diana Pla, artista de teatre de carrer, i els dos membres de la companyia Balusca, Núria Puig i Marc Muñoz. A més, el procés de creació ha comptat amb l’assessorament de l’artista mexicà Cuau Exal, pel que fa al muntatge musical i de la ballarina i coreògrafa Anna Feliu pel que fa a l’expressió corporal. La Carpa Revolució ha rebut l’any 2019 el reconeixement com a centre de creació i producció d’arts escèniques per part de la Generalitat de Catalunya.

Segons ha informat la carpa, el projecte traça els paral•lelismes entre els processos d’elaboració d’un bon vi i d’un espectacle de circ. Ambdós són processos de creació enèrgics, exigents i a vegades feixucs que impliquen feina individual així com també un treball col•lectiu.
Alhora són processos que depenen d’aspectes que s’escapen del control dels seus
creadors. Així, el clima en el cas del vi, o la resposta del públic en el circ
determinaran l’èxit del resultat.

L’espectacle compta amb diferents llenguatges escènics i estètics, música conceptual a través d’enregistraments sonors de la collita del raïm i de l’elaboració del vi, videoprojeccions i circ amb un fort treball de mà a mà i bàscula; el moviment portarà el fil conductor de
l’experiència.

L’espectacle es podrà veure els dies 20, 21 i 22 de desembre a l’espai de la Carpa Revolució, aquí podeu aconseguir les entrades.

L’espectacle explora els paral•lelismes entre el procés de creació d’un bon vi i el d’un espectacle de circ

Compartiu aquesta notícia