La formació per a formadors i formadores arriba a la seva desena edició el 2020

La comissió de formació de l’APCC  ha programat un nou Cicle de Formació per a formadors i formadores, que arriba el 2020 a la seva desena edició. En aquesta ocasió els protagonistes del cicle són la Pedagogia dels malabars, la Pedagogia de les disciplines aèries i  els recursos educatius que utilitzen  el clown.

El cicle començarà el cap de setman ade l’1 i 2 de febrero amb el curs de pedagogia dels malabars “Cos, ments i emocions” amb Fernando Pose. Un curs dirigit a formadors i formadores interessades en investigar el seu cos i la seva ment a través de l’objecte, per tal d’oferir un aprenenatge conductual i cognitiu als seus alumnes. 

El segon curs serà impartit per Isabel Van Maele,  sota el títol “Peus fora del terra: el joc com a eina per aprendre i ensenyar”. La formació en pedagogia de les disciplines aèries tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de febrer.

Per acabar, Pasquale Marino de la cia Bergamotto oferirà el curs de teatre clown “Recursos expressius per a educadors i educadores” el cap de setmana del 7 i 8 de març. Durant la formació els i les participants aprendran a com plantejar el procés creatiu i la posada en escena del clow a les escoles.

Informació pràctica
Durant el mes de gener disposarem de tota la informació del cursos i obrirem el període d’inscripcions i n’informrem a la nostra web i a les xarxes socials. Si voleu que us avisem del període d’inscripcions, només cal que ens envieu un mail a projectes@apcc.cat.


•    Malabars: cos, ment i emocions  amb Fernando Pose


o    Dirigit a formadors/es que tinguin ganes d’investigar el seu cos i la seva ment a través de l’objecte. I així poder oferir un aprenentatge conductual i cognitiu als seus alumnes.
o    1 i 2 de febrer (12 hores)
o    60€ (socis/es APCC) / 75€ (no socis/es)

•    Teatre-clown : recursos expressius per a educadors i educadores amb Pasquale Marino (Cia Bergamotto)


o    Com plantejar el procés creatiu i la posada en escena del clown a les escoles.
o    7 i 8 de març (16 hores)
o    80€ (socis/es APCC) / 100€ (no socis/es)

•    Peus amunt : el joc com a eina per aprendre i ensenyar  amb Isabel Van Maele


o    Jocs aeris per ensenyar diferents habilitats: tècniques, socials, emocionals i cognitives
o    28 i 29 de març (10 hores) (Atenció CANVI DE DATES respecte les inicials)
o    60€ (socis/es APCC) / 75€ (no socis/es)

Pedagogia dels malabars, aeris i clown, protagonistes del cicle

Compartiu aquesta notícia