Noves activitats durant la Setmana de Ruptura i Transformació a La Central del Circ

La Setmana de Ruptura i Transformació arriba a la seva tercera edició amb noves activitats proposades pels usuaris i usuàries de La Central del Circ. Enguany tindrà lloc una Trobada d’artistes dones dedicades a la perxa xinesa,  tallers sobre eines d’improvisació i un altre sobre experimentació vocal, a més de la Transformation Batle, que ja és un clàssic d’aquesta setmana.
Les activitats tindran lloc del 3 al 7 de febrer, aquí teniu més informació sobre cadascuna.

Trobada de perxa xinesa "Dones i màstil"
La trobada de dones especialistes en perxa xinesa serà el dia 3 i 4 de febrer. Es tractarà d’un  espai obert, una trobada de dones al voltant de l’aparell: la idea procedeix del laboratori de "Dones i Màstil" organitzat en 2019 a La Central del Circ, i vol ser una ocasió per compartir, intercanviar, impulsar i vomitar energies mastileres entre dones. Aquí tindreu més informació.

Taller amb Víctor Turull
El taller sobre experimentació vocal anirà a càrrec de Víctor Turull, i tindrà lloc el 5 i 6 de febrero. El punt de partida és un esperit d’experimentació vocal a través del cos i la seva escolta, també es crearan mapes corporals sonors a través dels centres d’energia, dels òrgans i els meridians energètics. Aquí podeu consultar més informació sobre els horaris i inscripcions.


Taller sobre Teatre Físic no convencional

De dilluns 3 fins a dijous 6 de febrero, Emiliano Pino imparteix un entrenament intensiu de Teatre Físic no convencional titulat "Metonimia" en què el silenci, la veu, el moviment, la gestió del dolor i la incomoditat habitada seran les parts fonamentals d'un mètode que conduirà cap a la recerca teatral del propi cos. Els objectius són identificar i utilitzar eines d'autoconeixement creatiu i millorar la naturalesa escènica ampliant consciència en la interpretació de si mateix. El taller està adreçat a artistes de circ, músics, actors/actrius, ballarins/es, cantants, locutors/es de ràdio, pintors/es, escultors/es, directors/es de cine, etc. Persones de l’art escènic que facin servir o pretenguin fer servir el seu cos com a laboratori d’investigació. Aquí més informació.


Taller d'improvisació amb Pablo Molina
De dimarts a 4 a dijous 6 de febrero l’artista Pablo Molina guiarà aquest taller per desenvolupar eines d’improvisació per al moviment, centrat en el moviment del cos en qualsevol situació, més enllà del ball o la dansa urbana, per prendre consciència del cos, el moviment, les velocitats i els temps. A més, es treballaran eines per desenvolupar la consciència del cos interna i un ull extern sobre un mateix que ajuda a comprendre el cos dins d’un espai i la seva plasticitat. És un taller pensat per a tots i totes les amants del cos i el seu moviment: ballarins/es, mims/, artistes de circ de qualsevol disciplina, etc., perquè abans de l’element hi va el cos. En aquest enllaç trobareu més informació.

Precisament dimecres 5 de febrer tindrà lloc una hora de joc d'improvisació col•lectiva, la Mantra Mayonesa.


La Transformation Battle
Com en les altres edicions, la Setmana de Ruptura i Transformació s’acaba amb la Transformation Battle, on artistes procedents de diferents disciplines ens mostraran les seves habilitats i tècniques en un format de competició en el qual la finalitat o punt comú és l'acció escènica. Ronda rere ronda es compartirà la màgia de la improvisació. En aquesta edició es vol posar èmfasi en la participació amb aparells/disciplines de circ. Els artistes interessats/des en participar us podeu informar aquí.

Trobada d’especialistes en perxa xinesa, taller sobre eines d’improvisació i sobre experimentació vocal, entre d’altres

Compartiu aquesta notícia