Baró d’Evel, guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2020 per “Falaise”

La companyia Baró d’Evel ha obtingut el Premi Ciutat de Barcelona per l’espectacle “Falaise” en darrera edició d’aquests guardons que atorga l’Ajuntament de Barcelona. El jurat, format per Margarida Troguet, Tena Busquets, Leandro Mendoza i Ada Vilaró ha acordat per majoria atorgar el premi de circ a aquesta companyia “perquè ens ha transportat a un penya-segat emocional i emocionant i ens ha mostrat a escena la meravellosa diversitat animal dels cossos i dels esperits dels intèrprets, i perquè uneix el moviment i el risc amb la creació plàstica en viu i destrueix les fronteres entre les formes d’art”.

Aquests premis són un reconeixement a la creació, la investigació i la producció realitzades a Barcelona per creadors/es o col•lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen.

La cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc el pròxim 11 de febrer a les 18.00 h al Saló de Cent. Serà un acte conduit per la periodista Núria Dias i sota la direcció artística de Pep Salazar.

Segons informa el consistori, enguany els altres projectes guardonats relacionats amb les arts escèniques són:

Teatre
El jurat, format per Jordi Prat i Coll, Montse Amenós, Ferran Dordal, Anna Pérez Pagès i Clàudia Cedó acorda per unanimitat atorgar el premi de teatre a Silvia Delagneau i Max Glaenzel, per l’escenografia i el vestuari de l’espectacle “Europa Bull”, per la seva incidència en el dispositiu dramatúrgic i per la ironia i la qualitat de la proposta estètica, així com per la seva mirada, el seu compromís amb la creació i la seva aposta per hibridar llenguatges en col•laboració.

Dansa
El jurat, format per Àngels Margarit, Bea Fernàndez, Gastón Core, Mariana Giustina i Irene Pallarès acorda per unanimitat atorgar el premi de dansa a l’obra “Set of Sets” dels coreògrafs Guy Nader i Maria Campos, per la seva qualitat compositiva, que cristal•litza amb excel•lència el seu treball de recerca.

El jurat, format per Margarida Troguet, Tena Busquets, Leandro Mendoza i Ada Vilaró acorda per majoria atorgar el premi de circ a la companyia

Compartiu aquesta notícia