Arriba la 3ª trobada de malabaristes i la segona Gala de Circ de Girona

Un any més Contaminando Sonrisas i Associació cultural d'equilibrisme i malabars organitzen la Tercera trobada de malabaristes, equilibristes i artistes de circ de Girona, i el día abans El Canal, Centre d'Arts Escèniques de Salt-Girona acollirà la segona Gala de Circ de Girona. Els objectius d’aquestes activitats són reivindicar els carrers i places de Girona com lloc de connexió, transformació i aprenentatge tant per als artistes com pels habitants de la ciutat per fer visible el circ social, local i popular.


3ª Trobada d’artistes de circ
La cita és a les 10:00 del matí i s'allargarà fins a les 20:00 del vespre, i com l'any passat hi haurà diferents zones:

• Zona de joc lliure: espai obert per practicar i compartir acompanyats pel sound system de Camp a Través i les seves melodies.
• Zona slackline: espai equipat amb tota la varietat de slacklines imaginables.
• Zona acrobàcia: espai on practicar tota classe d'acrobàcies.
• Zona Tallers: espai on és realitzaran tres tallers de forma gratuïta i oberta.
- Taller d'acroyoga: obert a tots els nivells amb una gran professional per guiar i ensenyar a tothom qui vulgui aprendre aquesta disciplina. D'11:30 a 13:00 impartit per Mireia Campesol.
- Taller Dapostar: els amics de Dapostar Original ens vindran a ensenyar tant les bases del dapostar com els trucs més complicats. 13h a 14h30
- Taller d'expressió corporal: més informació pròximament
• Zona aeris: comptarem amb dues estructures per practicar diferents disciplines d'aeris.
• Zona de barra: primera gran col·laboració amb els amics de Revetlla Popular de Girona. Foc a la Feixa que portaran la barra de la 3a Trobada de Malabaristes, Equilibristes i Artistes de Circ a Girona. També hi haurà amb servei de pizzeria a carrec de La Madonna Quinapizza Mesbona
Tot això estarà ambientat amb el sound system i els DJ's de Camp a Través que posaran bona música durant tota la jordana.

La trobada acabarà a partir de les 18:30 i fins a les 19:30 amb una espectacular jam de foc.

Com a novetat aquest any a les 16h30 a la zona slackline tindrà lloc la presentació dels atletes que participaran a les competicions nacionals i internacionals del 2020 on cada un farà una petita demostració del que sap fer sobre la línia.

Gala de circ de Girona

A diferència de l'any passat la trobada i la Gala es faran en dies diferents perquè l'organització pugui oferir una millor qualitat dels dos esdeveniments. La Gala serà el dissabte 15 de febrer al teatre el Canal de Salt, i les entrades ja estan a la venda: ateneucomacros.cat

Aquesta gala està organitzada pel col·lectiu de professionals del circ de Girona (CPCG) amb la col·laboració de l’Ateneu Popular de la Coma Cros i Contaminando Sonrisas, amb l’objectiu de donar visibilitat als artistes de la zona i reivindicar la presència del sector a les terres gironines.
Com en la primera edició, es vol reivindicar la necessitat d’espais on poder desenvolupar aquesta disciplina artística a tots els nivells, tant per la formació com per a professionals, i una aposta i reconeixement major al gran nombre d’artistes i persones vinculades en aquest món al territori.

Els dos actes estan organitzats per Contaminando sonrisas i Associació cultural d'equilibrisme i malabars, amb la col·laboració de foc a la feixa, Camp a través, Dapostar original, Magma.

El cap de setmana del 15 i 16 de febrer a Salt i Girona

Compartiu aquesta notícia