YeOrbayu i Ni cap ni peus, propostes de circ al Districte Cultural

L'agenda del Districte Cultural, que porta diferents propostes d'arts escèniques als Centres Cívics de la ciutat de Barcelona, ha inclòs els espectacles "YeOrbayu" i "Ni cap ni peus" en la seva programació per al pròxim trimestre.

"YeOrbayu" de cia Vaques (José Luis Redondo i Jorge Albuerne, amb Xabi Eliçagaray) és una proposta de circ rural trash, brut i honest, un circ on es combina la màgia dels pallassos —uns clowns tristos, destralers i punkies—, amb la virtuositat de les acrobàcies (caminar sobre ampolles sembla un esport de risc) i una banda sonora de distorsions i cobla espanyola. Un espectacle que, sense pretensions, com la pluja, cala en el nostre esperit i omple de records les nostres memòries.

"Ni cap ni peus" de Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich) inclou roda Cyr, malabars, perxa xinesa, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia, que se succeeixen sobre un escenari on triomfa la llei de qui riu més fort. O de qui fa més gràcia. O de qui té peus. O de qui s’ha deixat el cap a casa. O de qui l’ha perdut i ja no el vol trobar mai més.

La cia Vaques i circ Vermut, programats juntament amb Mireia Miracle

Compartiu aquesta notícia