Anna Confetti i Circ Vermut a la Mostra d’Igualada

La Mostra d’Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils, arriba a la seva 31ª edició amb canvi de direcció, ara a càrrec de Ramon Giné, i manté la seva aposta pel circ. Enguany formen part de la programació l’estrena d’ “Absurd”,  la nova proposta de Circ Vermut, i “A la fresca”, de la companyia Anna Confetti, així com l’espectacle de cable “Volatineros” a càrrec de Nostraxladamus amb Mariona Moya.

A més, actuaran a Igualada companyies de la resta de l’Estat com La banda del otro amb la peça “Yee Haw” o Faltan 7 amb “Express”. La belga La Cie du Plat Pays estrenarà “Triple Buse” i els francesos La migration porten a Igualada “Landscape”.

A més de la programació artística, la Mostra organitza diferents activitats i trobades per a professionals de les arts escèniques, aquí podeu consultar aquesta agenda.

Descomptes en la inscripció de professionals per a socis i sòcies
Els socis i sòcies de l’APCC gaudeixen d’un descompte del 50% en l’acreditació professional a la mostra, que es pot fer a través d’aquest enllaç.

L’APCC tindrà un estand a la Llotja de Professionals, on els socis i sòcies podran donar a conèixer les seves propostes artístiques als altres professionals assistents. Si no podeu assistir a la mostra, podeu portar-nos el vostre material de difusió (postals o similars) a l'oficina de l'APCC perquè el portem a l'estand, ho podeu fer fins el 25 de març en horari de matins.

Nostraxladamus, Cia Faltan 7, La Banda de Otro, la cia du Plat Pays i La migration completen la programació de circ

Compartiu aquesta notícia