Un nou espai per a la creació de circ

El Parc del Fòrum de Barcelona ja acull la carpa que (provisionalment, mentre duren les obres d’adequació de l’espai definitiu sota la placa fotovoltaica del Fòrum) acollirà La Central del Circ, el nou espai d’entrenament, assaig i creació de circ de Barcelona. Aquest equipament respon a un antiga demanda del sector i és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya que compta amb l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya. L’APCC s’ocupa de la gestió d’aquest important espai de creació i entrenament.

La Central del Circ s’ubica en una carpa rodona de 28 m. de diàmetre, amb un superfície total de 615 m2 i un alçada de cúpula de 10.5m. La carpa té una pista de lona de 10 m. de diàmetre, un planxé de fusta amb escuma amortiguadora de 300 m2 i equips d’aire condicionat i calefacció. A aquest espai s’hi afegeix una carpa d’entrada rectangular amb una superfície total de 264 m2 i una alçada central de 8 m, destinada en bona part a la creació. Les dues carpes de La Central del Circ estan equipades amb material tècnic, d’entrenament, de seguretat i de circ. Segons les previsions, al llarg de les properes 2 setmanes es completarà l’aixecament de la carpa i es farà l’aixecament de la carpa d’entrada.A partir del 16 de juny es farà la instal•lació dels subministraments.

La carpa s’obrirà als professionals el 14 de juliol. Si esteu interessats a conèixer més detalls d’aquesta instal•lació escriviu a creacio@apcc.cat o truqueu al 93 354 64 30.

Compartiu aquesta notícia