Helena i Antxon Ordoñez Bergareche, nova direcció artística de La Central del Circ

La comissió de valoració de candidatures reunida el  passat 17 de febrer ha decidit que la direcció artística de La Central del Circ per al període 2020-2022 (amb possibilitat de pròrroga d’un any màxim) recaigui en: Helena Ordoñez Bergareche i Antxon Ordoñez Bergareche. Aquests dos germans són els responsables actualment de la programació del Festival Artescena en Ávila de Ávila i formen la companyia de teatre de titelles Accidental Company.

Segons explica el comunicat de La Central del Circ, "de les quatre candidatures presentades, i després d’una llarga deliberació, la comissió s’ha decantat  per aquesta  proposta  pel seu coneixement  dels  diferents agents i espais d’arts en viu d’àmbit nacional i internacional, per la seva trajectòria de treball en col·lectiu, per la seva capacitat de generar dinàmiques participatives i de gestió comunitària i per la seva proposta de direcció compartida".

"Al seu torn, i reaccionant a la resposta que ha tingut aquesta convocatòria en les dues darreres publicacions, la comissió ha fet l’encàrrec explícit a aquesta Direcció  de  treballar i obrir  un debat sobre el paper i la necessitat de les direccions artístiques en els espais de creació. Així mateix, ha demanat que s’ampliés el període de prova de tres mesos a un any per tal de poder valorar amb major perspectiva el treball desenvolupat per aquesta nova direcció."

La comissió de selecció ha destacat el seu coneixement dels diferents agents i espais d’arts en viu d’àmbit nacional i internacional, entre d'altres aspectes

Compartiu aquesta notícia