Què faràs per celebrar el Dia Mundial del Circ?

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles programats al voltant del Dia Mundial del Circ? Fes-nos arribar tota la informació perquè aparegui en l’agenda que elaborem des de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). Fins el dia 1 d’abril ens pots fer arribar les dades i horari a través d’aquest formulari. L’agenda inclourà les activitats i espectacles organitzats del 17 al 26 d’abril.

L’agenda de l’APCC tindrà versió online, i es farà arribar als equipaments d’arts escèniques i als mitjans de comunicació i també es difondrà a través de la nostra web.

Per fer-nos arribar la informació sobre les activitats de circ heu de contestar aquest formulari, i per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat. Recordeu que teniu temps fins l’1 d’abril.

Logo del Dia Mundial del Circ

Recordeu que l'APCC disposa del logo del Dia Mundial del Circ, que podeu utilitzar per a la vostra difusió d'activitats i espectacles. És un disseny de David Torrents i el podeu descarregar aqui.

Celebració a Sant Pere de Ribes
L’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya han acordat la celebració del Dia Mundial del Circ a la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes el cap de setmana del 17 al 19 d’abril.

Durant aque Aquell dia es llegirà el manifest reivindicatiu de l’APCC, que redactaran professionals del circ i que es difondrà dies abans per tal que es pugui llegir també en tots els altres actes arreu de Catalunya.

La Carpa Revolució té previst diferents activitats per aquest cap de setmana, que començara divendres al vespre amb la lectura del manifest i un Cabaret de Circ.

L’APCC recull les activitats i espectacles programats del 17 al 26 d’abril

Compartiu aquesta notícia