Nova edició de l'EP a La Central del Circ

La Central del Circ acollirà una nova edició de la mostra d'espectacles de circ en creació 20 i 21 de març. Per complir les mesures de prevenció dictaminades per les administracions, es reduirà l'aforament a un terç del total. La mostra, sota el nom d'Extended Performance (EP)  és una porta oberta per conèixer els darrers treballs de circ contemporani, una oportunitat perquè el públic i els professionals puguin gaudir i seguir de ben a prop peces que encara estan en procés de creació.
 
En aquesta ocasió, La Central del Circ proposa una edició amb el focus en la plataforma CircusNext. Aquesta plataforma, cofinançada pel programa Creative Europe de la Unió Europea, reuneix una trentena de socis i sòcies de disset països, per identificar i donar suport a artistes implicats en la creació de peces de circ amb perspectives d’autoria i singularitat.
 
En col·laboració amb Circusnext es celebrarà la recent incorporació del Mercat de les Flors i de La Central del Circ com a equipaments socis de la plataforma apropant-vos una visió del que s’està escrivint darrere de les escenes. Hi trobareu tres obres en curs d’autores i autors d’Eslovènia, Grècia i Suècia: Hugo Bergman amb “Between me and a hard Place”, Mismo Nismo amb “NOise Cirkus” i Myrto Petrochilou amb “[9]”.
 
Informació pràctica
Entrada 8€
6€ entrada reduïda (socis/es de l’APCC i usuaris/es de La Central del Circ amb quota vigent)
 
Venda anticipada a Entradium o una hora abans a La Central: https://entradium.com/events/ep-extended-performance-barcelona-la-central-del-circ
Aforament limitat
Servei de bar abans i després de la mostra a càrrec de Nilak!
Tel. 93 356 08 90 / info@lacentraldelcirc.cat

Es redueix l'aforament a un terç per les mesures de prevenció del Corona Virus

Compartiu aquesta notícia