Iniciatives per fer viure el circ a les xarxes socials

En la situació de confinament que estem vivint des del passat 14 de març, han sorgit multitud d’iniciatives a les xarxes socials per difondre i fer viure circ. Els i les professionals del circ retransmetren els seus entrenaments, que s’han vist reduïts a l’haver de fer-los a casa, i alguns projectes i companyies han facilitat l’accès al visionat dels seus espectacles al públic confinat. En aquesta notícia us fem un breu recull d’algunes d’aquests iniciatives, si voleu que també recollim la vostra només cal que ens envieu un mail a apcc(ELIMINAR)@apcc.cat. Gràcies per col·laborar!

-Ateneu Popular de 9Barris – A les seves xarxes ha difòs alguns dels seus últims Circ d’Hivern, com «Nu», «Invisibles», «Garbuix» i també els seus combinats de circ. Hi podeu accedir aquí. A més, des de les seves xarxes també han fet recomacions de llibres de circ social.

-Circ Històric Raluy – El passat diumenge 22 de març va retransmetre en directe un espectacle des de la seva carpa i aquesta setmana hi tornen, podeu veure’l a través de les seves xarxes, aquí teniu l’enllaç a la seva pàgina a Facebook. 

- Corona Circus Festival – Des del compte d’Instagram @coronacircusfestival es pot veure cada dia una actuació de circ en directe o diferit.

-La Mostra a casa- La Mostra d’Igualada ha hagut d’anul·lar seva edició 2020 i proposa veure alguns dels espectacles programats en la seva versió enregistrada. Aquí -podeu consultar la graella d’espectacles disponibles del 27 al 29 de març.

-El Teatre Principal de Palma ha posat a la disposició del públic alguns espectacles online, com la peça de Circ Bover "Sentinel".

-El Mercat de les Flors ofereix la possibilitat de veure l'espectacle "Bèsties" de la companyia Baró d'Evel del 27 al 29 de març. Aquí trobreu l'enllaç.

D’altra banda, molts artistes i formadors/es de circ estan mostrant els seus entrenaments físics a les xarxes (sobretot a Instagram) a través dels seus comptes i els comptes de les seves escoles.

A nivell internacional també les companies també estan oferint els seus espectacles online, com Gandini Juggling.

Ens feu arribar les vostres propostes de circ online?

Compartiu aquesta notícia