L’APCC impulsa una celebració alternativa i online del Dia Mundial del Circ

L’APCC tenia prevista la celebració del Dia Mundial del Circ el pròxim 18 d’abril, data marcada per la Federació Mundial del Circ. En la situació actual de crisi sanitària pel COVID-19, es évident la impossibilitat de celebrar el Dia Mundial del Circ tal i com estava previst, però des de l’APCC volem endegar algunes accions per celebrar-ho tal i com ara podem, tot utilitzant les xarxes socials i les eines online. Volem celebrar el nostre dia i més en una situació com l’actual en què els i les professionals del circ necessitem explicar la crisi econòmica que estem vivint i reivindicar mesures per part de les administracions que ens permetin sobreviure fins que la situació es recuperi.

Des de la Junta i l’oficina de l’APCC estem treballant en la definició d’aquestes accions, ben aviat us n’informarem, i també ens podeu fer arribar les vostres propostes al correu apcc@apcc.cat. En la situació actual les xarxes socials seran el canal d’aquestes accions.

A la vegada, també recollirem les accions organitzades per part d’artistes, entitats, escoles de circ. Ens podeu enviar les vostres propostes pròpies al mail projectes@apcc.cat.

L’entitat estudia les accions a promoure per evidenciar la crisi que atravessa el sector

Compartiu aquesta notícia