Fira Trapezi es posposa fins el mes de juliol

La direcció de Fira Trapezi en col·laboració amb l'Ajuntament de Reus, el Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona han decidit ajornar la pròxima edició del festival de circ, arran de les mesures preses  per evitar la propagació del COVID-19, que inclouen la suspensió de tot tipus d'espectacles públics.

Segons informa la pàgina web de l'Ajuntament, "si les circumstàncies i la normativa ho permeten, la Fira es duria a terme entre els dies 9 i 12 de juliol, en lloc dels dies 14 a 17 de maig tal i com estava previst inicialment. En cas contrari, i sempre que no calgués anul·lar l’edició d’aquest any, es continua treballant en totes les alternatives possibles pel que fa a les dates i el model de la mateixa".

El comunicat de l'Ajuntament afegeix que "tant el consistori de Reus com la direcció de la Fira, el Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona volen mostrar el seu suport al sector de la Cultura en aquests moments tan durs, amb el convenciment que aquesta haurà de ser una eina fonamental per a la sortida d’aquesta crisi i la represa de la quotidianitat. Mentrestant, cal mostrar el respecte més absolut per a totes les mesures que persegueixen, abans que res i malgrat tot, protegir la salut de la ciutadania".

També es posposa la Fira de Titelles

D'altra banda, la Fira de Titelles de Lleida també ha posposat la seva edició 2020 al mes de juliol.En aquesta cas però canviarà també de forma i es concentra l’activitat al dia 8 de juliol a La Llotja. L’organització de la Fira explica en una nota que han redissenyat l’esdeveniment mirant de  mantenir els dos pilars essencials de la mostra, el professional i el popular.

Hi haurà un sol espai d’actuació, el Palau de Congressos de la Llotja. La Fira ocuparà per complet tots els espais disponibles d’aquest equipament, com les sales d’exhibició, les sales polivalents, la plaça, etc… Està previst que els espectacles de carrer es puguin gaudir íntegres, mentre que els espectacles de sala queden circumscrits a un format de showcase (càpsules de curta durada) i únicament per a professionals. Només es presentaran 20 minuts de cada producció.
 

A l'espera de com evoluciona el COVID-19, les noves dates són del 9 al 12 de juliol

Compartiu aquesta notícia