Segona sessió d'assessorament online amb l'advocada Andrea Leunda

El pròxim dimarts 5 de maig a les 10h30 l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza una segona sessió d'assessorament online amb l'advocada Andrea Leunda per resoldre els dubtes dels i les professionals del circ (membres o no de l'APCC) en el context de la crisi del COVID-19.

La sessió s'estructurarà en dues parts per tractar primer (de 10h30 a 11h15) els dubtes d'entitats amb diferents formes jurídiques (associacions, empreses, cooperatives, etc) i la segona part (de 11h15 a 12h) per asessorar persones individuals (autònoms, persones amb contracte laboral i persones sense contracte).

Andrea Leunda és l'advocada especialista en arts escèniques que treballa habitualment per a l'APCC i la resta d'associacions de professionals de teatre i dansa.

La sessió tindrà lloc via l'aplicació ZOOM. Hi podran assistir  un màxim de 95 persones i per participar us enviarem l'enllaç d'entrada a la xerrada per correu electrònic.

Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que trobareu a l'enllaç adjunt, es poden fer fins dilluns 4 de maig a les 20h.

Dimarts 5 de maig, dedicada a estructures i professionals de circ

Compartiu aquesta notícia