Us ajudem a resoldre dubtes sobre la gestió dels vostres projectes

Teniu dubtes sobre com elaborar el pressupost de la vostra creació? A quines subvencions us podeu presentar? Quina és una bona estratègia de producció i distribució? O com ha de ser el dossier del vostre espectacle?

Per resoldre aquests dubtes els socis i sòcies de l'APCC compteu amb un servei d'assessorament gratuït a càrrec de persones expertes en aquests àmbits. Si necessiteu aquest servei només cal que ens envieu un correu electrònic a projectes@apcc.cat i ens expliqueu per quin tema necessiteu l'assessorament.

Com ja sabeu, també compteu amb un assessorament gratuït sobre temes jurídics, laborals i fiscals. Cada persona associada disposa de dos assessoraments durant l'any.

Feu-nos arribar altres dubtes o consultes
A més, sabeu que sempre ens podeu fer arribar qualsevol dubte concret o més general. Actualment el personal d'oficina estem teletreballant i ens podeu contactar a través dels nostres correus electrònics.

Cristina Tascón - gerencia@apcc.cat

Marina Montserrat - projectes@apcc.cat

Amèlia Bautista - apcc@apcc.cat

Més informació sobre els assessoraments:

Assessorament fiscal i laboral especialitzat en arts escèniques a l'AADPC

L'APCC mitjançant conveni de col•laboració amb l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC)  ofereix als seus socis/es de forma gratuïta assessorament sobre temes jurídics, fiscals i laborals. Aquest servei l'atenen les advocades Andrea Leunda i Cristina Calvet de l'AADPC, especialitzades en arts escèniques.

Cada soci/a té dret a un assessorament jurídic, fiscal i laboral a l'any (poden ser dos si no en fa cap de bàsic).

Aquest servei consisteix en un assessorament personalitzat, durant un temps màxim d'atenció d'una hora (amb caràcter presencial o telèfonic, si la consulta és breu) . Per accedir a aquest assessorament, envia prèviament un mail a apcc@apcc.cat explicant la teva consulta i l'AADPC concertarà una reunió amb tu.

Assessorament Bàsic de Circ

Diferents gestors i gestores especialitzades en circ ofereixen als nostres socis/es de forma gratuïta assessorament bàsic sobre dubtes puntuals relacionats amb l'exercici de la seva professió.

    Suport a la redacció de projectes i a l’elaboració de pressupostos
    Informació i suport per a respondre a convocatòries de subvencions, catàlegs o festivals
    Estratègies de producció: residencies de creació, coproductors...
    Estratègies de difusió: suports de comunicació, circuits, premsa...
    Contactes de professionals relacionats amb la producció, la gestió i la distribució i altres temes

Cada soci/a té dret a un assessorament bàsic a l'any (poden ser dos si no en fa cap de jurídic, laboral o fiscal).

Per accedir a aquest assessorament, envia prèviament un mail a projectes@apcc.cat explicant la teva consulta. L'oficina et concertarà una reunió d'una hora de durada amb un d'aquests gestors/es (aquestes persones, membres de l'associació, es van presentar a la convocatòria que vam dur a terme des de l'APCC):

*Jordina Blanch, és gestora cultural a Circulant, circ en moviment.

* Juliette Beaume és gestora cultural freelance.

*Natalia Garcia i Manuela Gracián treballen a La Bonita Producciones, una cooperativa de gestió i producció d'artistes.

*Joan Ramon Graell és gestor cultural freelance

*Sonia Martínez treballa a la distribuidora d’espectacles de circ Alter Circus i donarà servei als associats i associades de les comarques de Tarragona.

Gerd Altmann a Pixabay

Contacteu amb l'oficina per explicar-nos què necessiteu

Compartiu aquesta notícia