Fira Trapezi es celebrarà en tres etapes durant el 2020

L’edició 2020 de Fira Trapezi ha canviat de format per adaptar-se a la situación de crisi sanitària  i ha creat tres etapes des d’aquest cap de setmana fins el mes d’octubre. Primer es programarà circ en línia aquest cap de setmana, les activitats professionals tindran lloc el mes de juliol i la programació es posposarà el mes d’octubre amb les companyies ja previstes per aquest any. En un primer moment la programació s’havia posposat al juliol, però tenint en compte la situación actual s’ha decidit programar uns mesos més tard.

Des de la Fira es vol protegir als artistes que ja tenien prevista la seva actuació, i oferir el punt de trobada amb el sector professional que també pateix els danys colaterals de la circ i també cuidar el públic fidel.

Programació en línia
La primera etapa de Trapezi s’ha fet coincidir amb les dates originals de la fira del 14 al 17 de maig, té el seu focus a les creacions que enguany participaran en la programació de tardor. Aquests dies l’espai web de la fira i les diferents xarxes socials es convertiran en un aparador on es podrà veure un petit tast de les companyies.

Així, aquest cap de setmana es podrà veure a www.trapezi.cat i també a través de les xarxes socials de la Fira una programació que inclou espectacles de Manolo Alcantara, Mortelo&Manzani, Xamatito Pato, Circ Vermut, Alta Gama, Vaiven, Cabaret...

Activitats professionals
Al juliol del 2020, s’organtizaran unes jornades de reflexió, de retrobament, de pensament, de debat; un punt de dinamització de tot el mercat. La trobada majoritàriament serà digital.

Trapezi en viu
El tercer moment, que s’ha anomenat Trapezi en Viu, tindrà lloc el pròxim mes d’octubre, amb les dates pendents de confirmar, i està dedicat al públic, que podrà gaudir en viu dels espectacles més rellevants del món del circ.

La programació es posposa fins el mes d’octubre i el mes de juliol hi haurà activitats professionals

Compartiu aquesta notícia