L'APCC convoca una reunió d'espais de formació d'arreu de Catalunya

L'APCC convoca una reunió amb projectes de formació de circ a Catalunya el pròxim dimecres 20 de maig a les 10h30 via ZOOM. L’objectiu d’aquesta reunió és posar en contacte el màxim de projectes per plantejar com es pot millorar la comunicació entre els espais de formació, com organitzar-se per consensuar les necessitats del sector de la formació de circ i interlocutar amb les administracions.
 
Creiem que l’actual situació de crisi sanitària ha posat de relleu la mancança d’una veu aglutinadora dels espais de formació ique ara més que mai és necessària una organització del sector per unir forces, ajudar-nos entre tots i totes i intentar que cap projecte es quedi penjat. Des de l’APCC estem intentant fer front a aquesta crisi tenint en compte tots els àmbits del circ però som conscients que no arribem a tot i per això proposem aquesta trobada per intentar enfortir l’àmbit de la formació.
 
Des de l'APCC convidem a tots els espais de formació de circ, hem contactat per correu electrònic amb els que nosaltres coneixement i tenim contacte, però si voleu participar i no ens hem posat en contacte amb vosaltres ens podeu enviar un mail a projectes@apcc.cat perquè us fem arribar l'enllaç per participar a la reunió de ZOOM.

Dimecres 20 de maig a les 10h30

Compartiu aquesta notícia