La Central del Circ treballa per a la seva reobertura

La Central del Circ ha emès un comunicat per informar que en breu està prevista la reobertura de l'equipament. Actualment l'equip està pendent de les fases de desconfinament i dels protocols sanitaris d'obligat compliment i de les mesures de les modificacions de l'espai i les mesures d'higiene que s'hauran de dur a terme.

Us adjuntem tot el text del comunicat:

Estimats i estimades artistes i comunitat de La Central del Circ,

Volem posar-nos en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que esperem que en breu, La Central pugui reprendre activitat.

En aquests moments, estem pendents de la desescalada de fases de confinament, però també, dels protocols sanitaris que seran d’obligat compliment i de les modificacions de l’espai i de les mesures d’higiene que ens tocarà de dur a terme.

Per totes aquestes variables, no podem encara dir una data d’obertura amb seguretat; però sabem que han estat uns mesos molt durs per a totes, i per això, hem volgut no esperar més i dir-vos que estem treballant per a poder estar obertes aviat, malgrat no tinguem una data concreta.

Des de l’inici d’aquest confinament l’obsessió de tot l’equip de La Central ha estat trobar les maneres de reprendre l’activitat el més aviat possible. Això ha estat entrar en un laberint de normatives, protocols i decrets, que no sempre han tret els fruits que esperàvem.

La nostra és una disciplina viva, de contacte, i és complicat fer conviure això amb les distàncies socials que ens imposa la contingència sanitària que vivim en aquests dies, així com fer entendre també la necessitat de reprendre el més aviat possible la nostra activitat, per la sanitat dels nostres cossos, pel bé de la nostra economia del nostre sector i, també, pel bé de la cultura i la societat en general.

Sabem que un cop puguem obrir portes, no ho farem com ens agradaria. Tindrem diverses restriccions i es modificarà la manera en la qual habitem l’espai de La Central, almenys durant un temps. De totes maneres, estem també treballant per tal que aquestes modificacions siguin el menys pertorbadores possibles, i que, malgrat que serà molt diferent el dia que hi tornem, seguim sentint com a nostra aquesta casa.

Volem pensar que al mateix temps, hem seguit a prop vostre, a través de les eines digitals que ens ho permetien, amb els cafès d’usuaris, els laboratoris, les comissions i les reunions virtuals, buscant les maneres de no perdre el contacte i de que sentíssiu que aquest, malgrat que en virtual, seguia sent el vostre espai.

Esperem que aquesta sigui una comunicació que doni una mica d’aire. I que en breu, molt en breu, ens puguem veure de nou a La Central.

Molts ànims!

L'equipament està pendent de les fases de desconfinament i dels protocols sanitaris d'obligat compliment i de les mesures d'higiene necessàries

Compartiu aquesta notícia