L'Esbaiola't s'adapta a les mesures de seguretat pel COVID-19 manté la seva edició 2020

L'organització del Festival Esbaiola't, a càrrec de l'Ajuntament d'Esterri d'Aneu i la companyia la Baldufa, ha anunciat que està treballant per adaptar la seva edició 2020 a les mesures de seguretat marcades front el COVID-19 i mantenir les dates del 16 al 19 de juliol. Els organitzadors destaquen que cal seguir endavant amb el festival, en un moment en què la cultura és més necessària que mai per a riure, reflexionar, ser crítics, sentir-nos vius...

El festival es celebrarà amb canvis importants, ja que la programació, els espais i les infraestructures del festival hauran d’adaptar-se a totes les mesures de seguretat que implica la pandèmia. La necessitat d'adaptació a les mesures de seguretat impedeixen que es pugui detallar ja la programació.

Per a poder complir amb les distàncies de seguretat als espectacles, tots seran amb entrada limitada fins i tot els que es facin al carrer, així garantim que no hi hagi acumulacions de persones. També s’eliminarà la taquilla del festival i tota la venda d’entrades serà online i es podran imprimir a casa.
 

Es mantenen les dates del 16 al 19 de juliol

Compartiu aquesta notícia