La Trobada setmanal estarà dedicada a explicar el Pla d'Impuls al Circ

La pròxima Trobada amb els i les professionals del circ que organitza la Junta de l'APCC tindrà com a eix temàtic  el Pla d'Impuls al Circ posat en marxa pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la mateixa associació. La trobada setmanal servirà en aquest cas per explicar les diferents mesures incloses en el Pla i els seus objectius.

Trobada setmanal online

Després de l’èxit de convocatòria del Vermut online del Dia Mundial del circ, des de la Junta de l’APCC s’ha decidit convocar un espai setmanal de trobada amb els socis i sòcies i la resta de professionals de circ per tal d’explicar les accions que estem duent a terme i a la vegada conèixer la situació de persones i projectes que no han format part d’altres sessions online que hem organitzat darrerament. Aquests encontres tindran lloc a través de ZOOM. Veniu i xerrem?

Les trobades tindràn lloc a les 15h cada divendres a partir del 8 de maig, i estaran coordinades per la Junta de l’APCC.

Les persones que vulgueu participar d’aquesta sobretaula online ens heu d’enviar un correu electrònic a apcc@apcc.cat perquè us fem arribar l’enllaç de l’aplicació ZOOM.
 

Divendres 29 de maig a les 15h

Compartiu aquesta notícia