Sessió d'assessorament online sobre la prestació extraordinària d'atur

El pròxim dijous 4 de juny a les 12h organitzem la quarta sessió d'assessorament amb l'advocada Andrea Leunda, que estarà centrada en la prestació extraordinària d'atur anunciada pel Ministeri de Cultura el passat 5 de maig. A més, a la segona part de la sessió s'atendran dubtes i consultes júridics, fiscals i laborals sobre altres mesures anunciades per afrontar el COVID-19 (no sobre les subvencions de la Generalitat).

Aquesta mesura de prestació extraordinària d'atur ha estat detallada posteriorment i per afrontar els problemes que pateixen les persones que la volen sol·licitar des del ministeri s'han publicat noves modificacions que podeu consultar aqui.

Si voleu participar a la sessió del pròxim dia 4 de juny us podeu inscriure aquí. Les inscripcions són gratuïtes i obertes als professionals del circ.

La sessió, que durarà 1h30 (fins a les 13h30) servirà per informar :


-De 12h a 12h45 - sobre la prestació extraordinària d'atur anunciada pel Ministeri de Cultura el passat 5 de maig, que ha patit modificacions pel que fa a la seva sol·licitud.

-De 12h45 a 13h30 - resolució de dubtes i consultes sobre aquesta prestació i altres dubtes de l'àmbit fiscal, laboral i jurídic.


La sessió tindrà lloc via l'aplicació ZOOM. Hi podran assistir 95 persones, per participar us enviarem l'enllaç d'entrada a la xerrada per correu electrònic.

Les inscripcions es tancaran dimecres 3 de juny a les 20h.

Andrea Leunda és l'advocada especialista en arts escèniques que treballa habitualment per a l'APCC i la resta d'associacions de professionals de teatre i dansa.

Dijous 4 de juny a les 12h amb l'advocada Andrea Leunda

Compartiu aquesta notícia