Activem el suport mutu: l’APCC crea una Caixa de solidaritat per als socis i sòcies que necessitin recursos econòmics per afrontar la crisi del COVID-19

L’associació de Professionals de Circ de Catalunya ha creat una Caixa de solidaritat per oferir recursos econòmics als socis i sòcies que estiguin en situació de precarietat a causa de la manca de feina provocada per la crisi del COVID-19. L’APCC vol ajudar, en la mesura del possible, a que aquells i aquelles professionals del circ que no poden treballar i/o no es poden acollir a cap de les ajudes de les administracions i no poden cobrir les seves necessitats bàsiques per viure d’un manera digna. També vol intentar donar suport, en la mesura del possible, a aquells projectes o entitats que es vegin en risc a causa de l’aturada en els ingressos.

Com sol·licitar l’ajuda econòmica?

Les persones interessades en sol·licitar l’ajuda econòmica de la Caixa de Solidaritat heu de posar-vos en contacte amb l’oficina a través del correu electrònic apcc(ELIMINAR)@apcc.cat, per explicar breument les vostres necessitats. La vostra petició es transmetrà a la Comissió COVID-19 de la Junta,  que es posarà en contacte amb vosaltres per després  vehicular aquest suport de la Caixa de Solidaritat, en cas que les diferents administracions no la puguin atendre. Si ets soci o sòcia de l’APCC i vols formar part d’aquesta o alguna altra comissió de l’APCC ho pots comunicar també al correu apcc(ELIMINAR)@apcc.cat.

 Aportacions dels socis i sòcies

Els socis i sòcies que també vulgueu aportar recursos a aquesta Caixa us podeu posar en contacte amb l’oficina a través del correu apcc(ELIMINAR)@apcc.cat.

L’associació vol ajudar, en la mesura del possible als i les professionals del circ que no poden cobrir les seves necessitats bàsiques per viure d’un manera digna i que no puguin ser cobertes per les ajudes de l’administració

Compartiu aquesta notícia