Comença a Torelló la gira de l'espectacle 'Perdiendo el Tiempo'

Dues persones dins d’un gran engranatge que simbolitza un rellotge viuen tancades sense saber-ho. El tic-tac marca el moviment d’aquesta parella, fins que un dia, el temps s’atura, l’engranatge es trenca i les hores de vida s’escapen ràpidament. Llavors, decideixen aprofitar per fer allò que mai van gosar fer: perdre el poc temps que els queda... divertint-se. Aquest és el punt de partida de “Perdiendo el Tiempo", un espectacle que fa reflexionar el públic sobre la importància de deixar de banda el rellotge i viure la vida al màxim. “Perdiendo el Tiempo” és un càlcul sobre la vida, un pols al temps i un homenatge a aquells esplèndids minuts que fan que pagui la pena existir.

A aquest muntatge s’uneixen les trajectòries de dos artistes de diferents àmbits: la ballarina Mar Gómez i l’acròbata Ignasi Gil, coautor del muntatge. Gómez aporta al conjunt la teatralitat a través del moviment, amb calidesa i sentit de l’humor, i Gil la seva destresa trepant per l’estructura metàl·lica, amb cert aire clown.

“Perdiendo el Tiempo” es va estrenar el passat 12 de gener al Mercat de les Flors. Després de la seva estada a Barcelona, aquest muntatge farà parada al Teatre Cirvianum de Torelló, per visitar posteriorment Girona en el marc del programa Cultura en Gira. El Departament de Cultura coordina aquest programa, que té com a objectiu reforçar l’activitat cultural dels municipis i garantir l’accés dels ciutadans i ciutadanes de tot el territori a espectacles, concerts i exposicions professionals de qualitat.

L’acròbata Ignasi Gil és coautor d’aquest muntatge, que visitarà Torelló i Girona en el marc de Cultura en Gira.

Compartiu aquesta notícia