El Pla d’Impuls convoca una Jornada de Visibilització dels centres formatius de circ de Catalunya

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel ha posat en marxa el pla de comunicació de la Jornada de Visibilització dels Centres Formatius arreu Catalunya dins del marc del Pla d’Impuls.
Aquesta jornada es la segona mesura de formació del Pla d’impuls de Circ (PIC) i està prevista el dissabte 14 de novembre al Centre de les Arts Santa Monica.

Us proposen una jornada de trobada per conèixer-nos els uns als altres, així  com per compartir un moment de reflexió conjunta.

Si no heu rebut la informació tant del programa com de les accions i esteu interessats us podeu posar en contacte amb el CRAC Rogelio Rivel mitjançant aquest correu  prof@escolacircrr.com. Aviat us convocarem a una zoom-reunió  per parlar de les temàtiques de les taules rodones.

L'acció "Visibilitat dels espais de circ de Catalunya" s'emmarca en la mesura de Formació, una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019‐2021. Està organitzada pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la col∙laboració de: Arts Sant Mònica.

El Pla d’Impuls del Circ 2019‐2021 és una iniciativa del Departament de Cultura i
l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que compta amb el suport del Grec Festival de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, la col∙laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de l’Estruch,
la Xarxa d’Espais del Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos
municipis, entitats i equipaments de Catalunya.

Aquesta acció està organitzada pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel i tindrà lloc el 14 de novembre a Barcelona

Compartiu aquesta notícia