Fira Mediterrània adapta la seva programació als requisits arran del COVID-19

L'edició 2020 de Fira Mediterrània s'adapta als condicionants imposats per la crisi sanitària del COVID-19 i combinarà propostes en directe i en línia. Per tal de garantir la seguretat dels totes les persones participants la fira s'ha allargat en el temps i passarà a ocupar sis dies, del 13 al 18 d'octubre. Des de la Fira s'ha decidit mantenir-la perquè la crisi provoca que el sector cultural necessiti més eines que mai per ajudar a superar-la.

Desl 13 al 15 d'octubre les activitats seran exclusivament professionals: jornades professionals, reunions ràpides i presentacions de projectes per tal de promoure la connexió entre professionals. Aquestes activitats seran en línia, per tal d'evitar la mobilitat procedent de diferents països i territoris que pot ser més complicada arran del COVID-19.

Pel que fa a la programació artística, tindrà lloc de forma presencial a diversos espais de Manresa del 15 al 18 d'octubre. Aquesta programació es donarà a conèixer més endavant i com és habitual es tracta de concerts i espectacles que parteixen de l'arrel i la cultura popular i tradicional com a motor creatiu.

L'organització de Fira Mediterrània de Manresa restarà atenta a l'evolució de la situació sanitària per tal d'adaptar la seva oferta a les necessitats vigents en el moment de la seva celebració, ja sigui amb l'ampliació d'aforaments, si l'evolució de la pandèmia és favorable, o amb la seva reducció si pel contrari, calgués tirar enrere el calendari de desconfinament. Aquest model híbrid, en línia i presencial, permetrà adaptar la Fira segons quina sigui la situació a la propera tardor.

Les activitats professionals seran online i queda per anunciar la programació a Manresa de concerts i espectacles

Compartiu aquesta notícia