Fira Tàrrega organitza formacions sobre la comunicació de projectes d’arts escèniques

Fira Tàrrega, en col·laboració amb el SDE i l’Àrea de Mercat de l’ICEC organitzen per aquest mes de juliol tres sessions formatives sobre la comunicació de projectes d’arts Escèniques, enfocades als professionals i companyies que assistiran a la Llotja en línia de la Fira. D’aquesta manera es volen facilitar eines i recursos per millorar les presentacions dels seus espectacles en el context actual en què s’està fent a través de mitjans digital i de forma no presencial.

La proposta s’estructura en dos blocs de continguts que es faran (en línia) en dos dies consecutius: d'una banda la part més tècnica i, de l'altra, la part de comunicació i de projecte.
Dilluns 13 Rubén Ginestós de Clicksound impartirà la foramció “El vídeo en temps d’streaming”, per tal d’oferir les nocions bàsiques per crear i transmetre presentacions en video tenint en compte la nova realitat audiovisual, tot prioritzant l’enginy a la tècnica.

Dimarts 14 de juliol Cristina Salvador explicarà com adaptar la comunicació a la situació actual post-COVID-19, i després Ferran Ramon aconsellarà sobre com dur a terme “Presentacions d’impacte” per tal de transmetre el nostre missatge de la manera més efectiva.

En aquest ENLLAÇ trobareu més informació sobre les formacions i el formulari d’inscripció.

Les sessions són gratuïtes i online i es centren en el video i les presentacions d’espectacles

Compartiu aquesta notícia