Reunió per preparar els continguts de la Jornada de visibilització de centres formatius del 14 de novembre

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel ha posat en marxa el pla de comunicació de la Jornada de Visibilització dels Centres Formatius arreu Catalunya dins del marc del Pla d’Impuls.
Aquesta jornada es la segona mesura de formació del Pla d’impuls de Circ (PIC) i està prevista el dissabte 14 de novembre al Centre de les Arts Santa Monica.

Us proposen una jornada de trobada per conèixer-nos els uns als altres, així  com per compartir un moment de reflexió conjunta. Per tal de preparar els continguts de trobada, s'ha convocat una reunió el dia 16 de juliol a les 12h a través d'aquest enllaç https://meet.jit.si/JornadaVisibilitatFormacio sisplau confirmeu la vostra assistència al correu prof@escolacircrr.com.

Si no heu rebut la informació tant del programa com de les accions i esteu interessats us podeu posar en contacte amb el CRAC Rogelio Rivel mitjançant aquest correu  prof@escolacircrr.com.

L'acció "Visibilitat dels espais de circ de Catalunya" s'emmarca en la mesura de Formació, una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019‐2021. Està organitzada pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la col∙laboració de: Arts Sant Mònica.

El Pla d’Impuls del Circ 2019‐2021 és una iniciativa del Departament de Cultura i
l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que compta amb el suport del Grec Festival de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, la col∙laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de l’Estruch,
la Xarxa d’Espais del Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos
municipis, entitats i equipaments de Catalunya.

Tindrà lloc el 16 de juliol a les 12h

Compartiu aquesta notícia