Per Amor a l'Hart es posposa al setembre amb nova ubicació al Parc de la Remunta

El Festival Per Amor a l'Hart de l'Hospitalet de Llobregat que es celebra al juliol enguany es posposa al mes de setembre, amb una nova ubicació al Parc de la Remunta. Com marquen les mesures sanitàries, l'aforament  per veure els espectacles serà limitat, i les entrades gratuïtes s'hauran de demanar a la web del festival a partir del 20 de juliol.

El festival tindrà lloc del 17 al 19 de setembre, i es podrà seguir tota la programació en streaming a través del canal youtube del festival.

Aquest any la programació compta amb l'animació de Circ deJocs i Las Cossas Nostra, i els espectacles de circ "El senyor de les baldufes" de Penélope y Aquiles, "Rock Cirk" amb Rola-bola, "Adoro" de cia Alta GAma, "Teia" de Júlia Farrero, i la instal·lació "El viatge" de Tombs Creatius. A més, el festival comptarà amb la música de La família Rústika, Rolling Vibes Collective, BAndacetamol Brass Band, la dansa de Kiko López , Cia In-Motus, cia Nuovas , Los Informals, Agnès Sala i Héctor Plaza, i Lali Ayguadé.

Tota la programació es podrà seguir per streaming

Compartiu aquesta notícia