Dues enquestes per ajudar-nos: dades del 2019 i repercurssions econòmiques de la COVID-19

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) té en marxa dues enquestes per tal de conèixer les dades reals del circ català. Actualment demanem la col·laboració dels i les professionals del circ perquè ens aporteu dades del funcionament de les companyies durant el 2019, aquí trobareu aquesta enquesta. I des de l'inici de la pandèmia també us demanem que ens ajudeu a conèixer les repercurssions econòmiques de la COVID-19, aquí teniu el formulari que recull cancel·lacions d'espectacles, formacions i també pèrdues d'empreses i entitats.

Setena enquesta de companyies
L'APCC posa en marxa la setena enquesta adreçada a les companyies de circ per tal de conèixer la situació real dels artistes i professionals del sector. Necessitem que les companyies donin les seves respostes per poder-ne obtenir indicadors sobre professionals, infraestructures i consums i així poder establir un millor diàleg i negociació amb l'administració. El qüestionari recull dades generals de les companyies, dades d'exhibició i de facturació durant el 2019. Aquestes dades seran d’especial interès per poder comparar-les amb les del 2020 i les afectacions  de la COVID-19. L’enquesta es pot omplir AQUI.

L’enquesta es tancarà l'1 d'octubre i incorpora noves preguntes respecte anteriors enquestes, per tal de conèixer millor la realitat de les companyies de circ. Quantes més companyies responguin aquest qüestionari, més reals seran els resultats i ens serà més fàcil visibilitzar l'activitat cultural i econòmica real del circ així com destacar les problemàtiques que ens afecten.

Els resultats de l’enquesta sobre les dades del 2017 es poden veure en aquest enllaç. Aquestes comptes s'han dut a terme amb la col·laboració de Joan Ramon Graell, expert en la recollida de dades estadístiques.

Els objectius del qüestionari són recollir dades reals i concretes del sector, fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ, destacar les problemàtiques que ens afecten i tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions

Com hem fet sempre des de l'APCC, les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.
 

Formulari per conèixer pèrdues per la COVID-19

Per valorar la dimensió econòmica de l’afectació del Corona Virus al sector del circ, aqui trobareu un FORMULARI perquè ens aporteu dades sobre les anul.lacions d'espectacles i formacions. Des de l'APCC enviarem, juntament amb la resta d'associacions, aquestes dades a l'administració perquè pugui valorar les mesures a prendre.

Per part de l’APCC, estem treballant de manera coordinada amb aquestes altres associacions de professionals de les arts escèniques (TTP, APdC, AADPC, APGCC) per tal de vehicular i comunicar  les vostres afectacions.

La vostra participació és molt important per conèixer les dades reals, ens ajudeu?

Compartiu aquesta notícia