La Mercè acull la creació “Sincronies” de La Central del Circ

La Central del Circ participa a la programació de circ de les festes de la Mercè amb “Sincronies”, una mostra d’un treball en creació de les artistes de corda Martina Covone, Gaia Panero i Riccardo Pedri i del músic Andres Tosti.  Es podrà veure el 26 i 27 de setembre a les 17h15 al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc. El castell, com ve sent habitual, acollirà una nombrosa programació de circ que podeu consultar aquí.

Per assistir a “Sincronies” heu de reservar prèviament la vostra entrada aquí. La mostra proposa reflexionar sobre la tècnica des de les diferents individualitats i la rutina d'entrenament com a essència de la creació.

Sinopsi de "Sincronies"

Heu pensat mai en la quantitat d´hores d´assaig que hi ha al darrere d´un espectacle de circ? Quan el resultat de la feina d´un artista depèn de la precisió del gest i tot acaba sent una qüestió de tot o res, el fet de deixar d´entrenar ho posa tot en risc, incloses les emocions i, fins i tot, l´estabilitat mental. I si, ara que ha passat el pitjor moment del confinament, traiem de darrere l´escenari aquesta pràctica imprescindible per tal de compartir amb el públic el plaer de poder tornar a exercitar-se? Aquest espectacle se centra no només en la tècnica i el talent, sinó també en la humanitat dels intèrprets.

El 26 i 27 de setembre al Castell de Montjuïc

Compartiu aquesta notícia