Nombroses companyies catalanes de circ a la programació de la Mercè 2020

Les festes de la Mercè acullen, com ja ve sent habitual, una nombrosa programació de circ, enguany majoritàriament de companyies catalanes. Les festes compliran amb la normativa marcada a causa de la COVID-19, i per aquest motiu l'assistència als espectacles, malgrat que continuïn sent gratuïts, requereixen reservar entrada a la través de la web de l'Ajuntament de Barcelona. Molts dels espectacle han esgotat entrades, podeu consultar la programació i reservar entrades a partir dels enllaços que trobareu AQUI.

Entre d'altres la programació està formada per companyies com Rhum i Cia, Cia Cermut, Soon Circus Company, La Fem Fatal, Jordi Keroo, Duo Laos, Madame Gaüc, cia Manolo Alcántara, cia Du'k'to, Los Circolinos, Los Barlou, La Tal, Hotel Iocandi, Industrial TEatrera, Mumusic Circus, Adrián Schvarzstein, Alba Sarraute o Cristina Solé. TAmbé s'hi podrà veure l'espectacle produït per l'Ateneu Popular de 9Barris, Garbuix i forma part de la programació una mostra d'un treball en creació a La Central del Circ, "Sincronies", que es podrà veure al Castell de Monjuïc.

Tortell Poltrona, pregoner enguany

El pallasso Jaume Mateu, enTortell Poltrona, nascut al barri de Sarrià, serà el pregoner de les festes de la Mercè d'enguany. La lectura del pregó tindrà lloc dimecres 23 de setembre a les 19h al Saló de Cent de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe per BTV. En el seu text en Tortell Poltrona ens convidarà a celebrar la Mercè fent cas de les normes de seguretat però vivint-la, presencialment o virtualment, amb la màxima intensitat.

Compartiu aquesta notícia