Obertes les inscripcions pel cinquè Encuentro Estatal de Cirqueras

La trobada anual del Col·lectiu Cirqueras torna aquest mes d'octubre amb la seva cinquena edició, que tindrà lloc del 8 al 10 d'octubre a Ponferrada. Aquesta trobada s'emmarca en el Festival "Sin Red" i té com a objectiu connectar a dones i altres persones que no s'identifiquen com a homes cis vinculades amb el circ de tot l'Estat per crear un espai segur de coneixement, reconeixement i reflexió sobre diferents temàtiques. Entre d'altres aquests temes són la visibilització del treball col·lectiu, la gestio dels múltiples rols que s'exerceixen per part d'aquest col·lectiu en el món del circ o la participació i acció en espais on tenen una representació minoritària, entre d'altres.

A més, el dia 8 d'octubre es podrà veure l'espectacle "Kaldi" i el dia 10 s'organitza una Gal·la de Cirqueras en el marc del festival "Sin Red", inclosos en el preu d'inscripció a la trobada.

En AQUEST ENLLAÇ trobareu el formulari d'inscripció amb més informació, la data límit és el 31 de setembre. Recordeu que a causa de les limitacions d'aforament per la COVID-19 les places són limitades. El mail de contacte és cirqueras@gmail.com.

Serà a Ponferrada del 8 al 10 d'octubre

Compartiu aquesta notícia