El públic de la Fira de Circ de la Bisbal aporta 3.000€ a la Caixa de Solidaritat de l’APCC

El públic assistent a la darrera edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà ha aportat a través de la taquilla inversa dels espectacles programats el passat mes de setembre més de 3.000€ a la Caixa de Solidaritat de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). Des de l’associació agraïm enormement l’esforç organitzatiu de l’equip de la fira i el seu suport als i les professionals en moments tan complicats com els que estan vivint actualment a causa de la COVID-19.

Com han explicat des de la fira, les adversitats de la pandèmia van fer que l’equip organitzador de la fira el concebés com un acte de resistencia cultural i per un missatge de compromís amb les companyies, el sector culturals i el municipi.

Així, a més dels diners rebuts per l’APCC, la fira va donar tots els beneficis obtinguts a través de la publicitat a Càritas de la Bisbal, un total de 1.000€.

Les aportacions del públic per a la Caixa de Solidaritat de l’APCC es van fer a través del web de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, quan s’obtenien les entrades gratuïtes per cadascun dels espectacles amb una donació voluntària suggerida. AQUÍ podeu consultar més informació de la Caixa de Solidaritat de l’associació.

Des de l’organització de la fira valoren molt positivament aquesta 25a edició, amb molt bona resposta de públic i un seguiment massiu a través d’Internet, més de 10.000 persones van seguir la fira en línia o per televisió.

AQUI podeu consultar més informació sobre la Caixa de Solidaritat de l'APCC.

Són diners recaptats a través de la taquilla inversa dels espectacles programats

Compartiu aquesta notícia