Bucráa Circus, Planeta Trampolí, Save the Temazo i Psirc al FESTICAM

El Festival Internacional de Teatre i circ d’Amposta s'adapta a les mesures contra la pandèmia i manté la seva cita el mes d'octubre amb les arts escèniques al carrer. Entre d'altres, la seva programació d'aquest cap de setmana inclouen les companyies de circ Bucráa Circus amb "El gran final", Planeta Trampolí amb "Back to classics" i la cia Psirc, que ha creat una peça amb l'artista visual Tono Carbajo. A més, també formen part de la programació l'espectacle "Save the themazo".

Aposta per les Terres de l'Ebre

És una proposta cultural i artística, que neix impulsat l’any 2013 des de l’Escola de teatre i circ d’Amposta-ACET. Coorganitzat conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta, es desenvolupa a la capital del Montsià, al cor del Delta de l’Ebre, amb l’objectiu d’impulsar la ciutat com un espai de referència del circ, el teatre físic i les arts escèniques a les Terres de l’Ebre convertint-la en un aparador i exhibició de diferents propostes i projectes d’arts en viu d’arreu del món.
L’aposta per aquest projecte és una aposta per impulsar la cultura i les arts en viu al territori de les Terres de l’Ebre, ser nexe d’apropament i ressò cap al sud, en el que compartiran protagonisme, per una banda, espectacles de companyies en les quals hi ha una clara vocació per apropar llenguatges i fer aportacions innovadores en aquests camps, posant l’èmfasi en les arts de carrer i, per l’altra, creacions que neixen des d’escoles d’arts escèniques d’arreu de Catalunya. Per aquest motiu el Festival Internacional de Teatre i Circ – festicAM-, és una mostra i també un espai de relació i diàleg, investigació, intercanvi i apropament.

És espai còmplice del projecte Trànsits de la Creació de la Central del Circ i coprodueix espectacles amb Lo Pati-Centre d’Art de les Terres de l’Ebre amb la complicitat de l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya), de l’AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya) i de l’APDC (Associació de Professionals de la dansa de Catalunya).
El festicAM és una iniciativa de l’Escola de teatre i circ d’Amposta, coorganizat amb l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

L'escola ETCA tira endavant aquest festival a les Terres de l'Ebre

Compartiu aquesta notícia