Òmnium Cultural convoca el primer premi Joan Armengol i Moliner, ‘Juanitu”

Aquest dissabte 17 d’octubre  Òmnium Cultural lliurarà el primer premi Joan Armengol i Moliner, que distingeix la feina de professionals dels Països Catalans que hagin realitzat els seus treballs o projectes durant any 2019. Aquest premi és un reconeixement als valors i la feina artística que representava Joan Armengol i Moliner, pallasso i pedagog, fundador de Comediants i de Pallassos sense Fronteres.
 El jurat del premi està format per Lluc Armengol Fàbregas, Gemma Liñán i Jordi Pesarrodona, i designat per Òmnium Cultural de Tiana, ha presentat tres candidatures i ha escollit la persona guanyadora que es donarà a conèixer en l’acte de lliurament del premi el proper 17 d’octubre.

El guardó
El Guardó és una rèplica de ceràmica del nas de pallasso de Joan Armengol i Moliner ‘Juanitu’, que ha realitzat l’Institut Pau Gargallo de Badalona.

Acte de lliurament
L’acte de lliurament serà el proper dissabte, 17 d’octubre, a les 12 h. I es farà al Parc Joan Armengol, en homenatge a en ‘Juanitu’, de Tiana. Serà el transcurs d’aquest acte quan es farà públic el nom del guanyador.
L’acte s’ha concebut com una gala amb l’actuació del pallasso Claret Papiol i els músics Jordi Fàbregas i l’Eduard Casals que recuperen temes dels espectacles conjunts de la Murga i Can Boter, comunitat artística fundada també per Joan Armengol i Moliner. La gala estarà presentada per l’actor i director Joan Arqué i serà un acte de lliure accés per a tothom i amb totes les mesures Covid-19.

Es tracta d'una distinció a la trajectòria i els mèrits a persones o entitats dels Països Catalans per les seves facetes cíviques, culturals o artístiques

Compartiu aquesta notícia