L’Ajuntament de Reus suspèn el Festival Trapezi a Reus

El Festival Trapezi ha suspès l’edició d’enguany, quan només faltaven dos dies per la seva celebració a Reus. Aquesta decisió s’ha pres a causa de la situació sanitària de la capital del Baix Camp provocada per la COVID-19 i per les previsions per als propers dies. Des de l’APCC volem agrair la feina i esforços duts a terme per l’equip organitzador perquè el festival es dugués  a terme, així com les bones pràctiques dutes a terme respecte els professionals del circ.

El festival havia programat nombrosos espectacles de circ de companyies catalanes des del divendres fins el diumenge, a més del ja clàssic Cabaret de Circ.

L’anunci de la suspensió ha tingut lloc aquest dimecres al matí, en una roda de premsa amb els regidors de Salut i Cultura i el director del festival, Leandro Mendoza. El regidor de Cultura ha destacat que el festival pagarà la feina feta a les companyies i artistes programats, i ha destacat que el treball dels professionals no només comença quan pugen a l’escenari, sinó molt abans amb els assajos i muntatges. Des de l’APCC valorem molt positivament aquest fet, i més si tenim en compte la situació actual que estàs vivint la majoria de professionals.

Des de l’APCC volem destacar en aquest sentit el treball dels organitzadors per possibilitar les jornades Professionals i també les Memòries Poètiques, peces audiovisuals sobre les processos de creació de les companyies programades.

A dos dies de la seva celebració i a causa de l’evolució de la situació sanitària de la ciutat

Compartiu aquesta notícia