La Jornada de Visibilització de centres de formació de Circ s’ajorna a la primavera 2021

A causa de l'agreujament de la situació sanitària, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel ha decidit de comú acord amb l'Arts Santa Mònica, ajornar la Jornada de visibilització de centres de formació de Circ (prevista pel 14 de novembre), a la primavera. Aquesta jornada forma part de la mesura de Formació del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 i té com a objectiu donar la màxima visibilitat als centres formatius de circ de Catalunya, "conèixer i donar-se a conèixer", així com fer créixer la xarxa establerta entre aquests.

L’entitat coordinadora d’aquesta mesura de formació, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, lamenta la cancel·lació de la trobada en la data prevista. Ajornar-la s’ha fet necessari perquè reunia nombroses persones i alumnes d’arreu de Catalunya en uns dies en què s’està recomanant la reducció de la mobilitat i a més es complicava la logística d'organització (aforament, càtering)
 
Es proposa doncs la celebració de la jornada per la primavera pròxima.
 
De totes maneres, des de la coordinació de la mesura proposen que els espais de circ continueu enviant els vostres vídeos i fotografies, de cara a agilitzar l’organització de la trobada.

Els videos han de complir aquests requisits
-Format Mp4
-Durada máxima de 5 minuts
-Pes màxim de 200 MB
-Resolució: 16:9 accepta de 190X1080px a 720x575px
 
Pla d’Impuls del Circ
Aquesta mesura de Formació és una de les 11 mesures incloses al Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Amb motiu de l’agreujament de la situació sanitària i la impossibilitat de celebrar-la de forma presencial

Compartiu aquesta notícia