Qüestionari sobre circ per la mesura Circ i Món empresarial

En el marc del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, des de l’APCC coordinem la mesura “Circ i món empresarial” a través de la qual estem treballant en diverses accions per definir un àmbit de relació entre circ i empresa. L’objectiu és donar a conèixer les potencialitats del circ en l’entorn de les empreses no culturals i establir sinergies entre els dos sectors.

La mesura té com a eix principal la celebració d’una Jornada que generi un diàleg entre els i les professionals del circ i l’empresariat expert en màrqueting, publicitat i comunicació per tal de compartir les potencialitats comunicatives del nostre sector i els valors del circ i augmentar-ne la visibilitat a través de nous canals.

Per dissenyar el marc d’aquesta Jornada, ens agradaria comptar amb la vostra visió i col·laboració i per això us enviem un petit qüestionari que podeu contestar AQUI.

Volem recollir opinions que ens donin informació sobre com ens podem posicionar en aquest diàleg que volem fructífer. A l’última pregunta us preguntem si voleu participar de manera més activa en tot aquest procés.

Aquesta mesura la gestionem amb l’equip de Both (www.weareboth.com, abans aPortada) una agència amb una trajectòria de 20 anys en el món de la cultura i impulsora de projectes que connecten l’art amb el món de l’empresa no cultural.

Pla d'Impuls del Circ 2019-2022
El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures específiques finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i compta amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, així com amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

L'objectiu de la mesura és donar a conèixer les potencialitats del circ al món de la empresa i establir-ne sinergies

Compartiu aquesta notícia